8 de març 2017

L'EXPERICÈNCIA DE L'ALEXANDRE GALÍ A L'MMB

Ja fa  alguns cursos que l'escola Alexandre Galí de la Barceloneta venia treballant en diferents projectes sobre el mar. Aquest curs, tots els cicles han decidit involucrar-se en aquest projecte i, durant un parell de trimestres, cada curs ha realitzat una activitat vinculada amb el mar amb la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona.

Us presentem la plasmació d'una d'aquestes experiències escrita pels propis protagonistes que l'han viscut: els i les alumnes de tercer de primària.


ACTIVITAT AL MUSEU MARÍTIM

El dijous passat, 9 de febrer, el curs de 3r de l'escola Alexandre Galí vàrem fer una activitat al Museu Marítim de Barcelona.





Primer de tot vam fer un joc on vam aprendre els noms de les parts d'un vaixell.











Després, vam conèixer les característiques de quatre vaixells importants: el Far Formentera, el Far Barceloneta, el Far Barcelona i el Far Cabrera. Per grups, vam haver d'endevinar quin era cadascun i després explicar-ho als companys. Va ser molt divertit.






Vam pujar al vaixell Far Barcelona i vam baixar a la bodega on hi havia una petita cuina i una sala amb una taula molt gran. Allà ens van explicar les normes bàsiques de seguretat i vam aprendre a posar-nos el salvavides que no era gens fàcil. Vam riure molt.






Ens van ensenyar a fer dos nusos diferents i les famoses ensaïmades, ens va semblar molt interessant.

Va ser una sortida molt divertida i ara ja estem més preparats per ser grumets.