17 de març 2014

II EDICIÓ CONCURS MICRORELATS MARÍTIMS: ELS VÍKINGS I EL MAR

Ja tenim en marxa la II Edició del Concurs de Microrelats de temàtica marítima que organitza el Museu Marítim de Barcelona amb el patrocini de Casa del Llibre i Ediciones Destino i la col·laboració de Seix Barral, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, el Servei de Biblioteques de Barcelona, el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana.

Aquest any, coincidint amb la exposició Víkings. Més enllà de la llegenda que es podrà visitar al Museu Marítim de Barcelona del 8 d’abril al 28 de setembre, el tema proposat és ELS VÍKINGS I EL MAR



En aquesta edició hi pot participar qualsevol persona major de 10 anys dintre de les tres categories que s’han establert: de 10 a 12 anys, de 13 a 15 anys i majors de 16 anys.

Els microrelats no poden excedir les 150 paraules, i s’han d’enviar des del formulari de participació que trobareu a http://microrelatsmmb.blogspot.com.es/, el blog que vertebra tot el concurs.

Donat l’èxit que va tenir la primera edició d’aquest concurs, amb més de 300 microrelats presentats, des de l’àrea d’educació i activitats de l’MMB hem decidit continuar endavant amb aquesta proposta, amb la idea de consolidar-la com un projecte de futur.


És per això que aquest any comptem amb la força que ens dóna el patrocini de Casa del Llibre, Ediciones Destino i Seix Barral, no només en quant a la difusió, sinó també pel salt qualitatiu que, gràcies a la seva col·laboració, gaudirem en el apartat dels premis.

El microrelat guanyador de cada categoria, apart d’una sortida de navegació amb el pailebot Santa Eulàlia, s’endurà una fantàstica tablet de 7” de la marca Tagus, cortesia de Casa del Libro.


Així doncs, us animem a endinsar-vos en la llegendària cultura víking i a participar en el concurs amb els vostres microrelats i/o els vostres comentaris!